Afdrukken

Coöperatie PAN

De Coöperatie PAN is bereikbaar via ons algemene email adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De voorzitter, Alfred Scholten, Boveltweg 26, 7108 BG Winterswijk-Woold, is bereikbaar op 06 10 87 83 80. De penningmeester is bereikbaar op 0543-451116.

Postadres Coöperatie PAN:
Wim Pardijs
Oude Bocholtsebaan 15
7108 AV Winterswijk-Woold

coördinatoren:

internet: www.agrarischenatuurverenigingpan.nl 
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Lid worden

Lid worden van de Coöperatie PAN kunt u voor € 50,- per jaar. Voor de leden wordt in het voorjaar een ledenvergadering met aansluitend een lezing georganiseerd. In september kunnen leden deelnemen aan de jaarlijkse excursie. Aanmelden als lid kan via een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via een brief aan bovenstaand postadres.

 

Stichting PAN

De Stichting PAN is bereikbaar via de voorzitter, Henk Wikkerink, Wissinkweg 2, 7109 BC Winterswijk Miste. Telefoon 06 12301653.

Donateur worden van Stichting PAN

U kunt zich aanmelden als donateur van de Stichting PAN door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Vervolgens krijgt u van ons een bevestiging en een betaalverzoek.

Donateurs van de Stichting betalen minimaal € 25,- per jaar. Zowel particulieren als bedrijven kunnen donateur worden. Ook eenmalige donaties, bijvoorbeeld voor een bepaald project van de stichting, zijn van harte welkom. De stichting heeft de ANBI-status en donaties aan de stichting zijn daardoor aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.  Voor bedrijven wordt de mogelijk geboden om door een gift hun naam aan een bepaald project te verbinden. Nadere informatie hierover is te verkrijgen via het stichtingsbestuur door ons een e-mail te sturen.

.

 

Website info