• IMG_1040.jpg
  • ruurlose-broek-3.jpg
  • lammers-woold-10.jpg

Coöperatie PAN

De Coöperatie PAN is bereikbaar via ons algemene email adres: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. De voorzitter, Alfred Scholten, Boveltweg 26, 7108 BG Winterswijk-Woold, is bereikbaar op 06 10 87 83 80. De penningmeester, Wim Pardijs, is bereikbaar op 0543-451116.

Postadres Coöperatie PAN:
Wim Pardijs
Oude Bocholtsebaan 15
7108 AV Winterswijk-Woold

coördinatoren:

  • Wilco Kwerreveld: tel: 06 25 27 21 17 / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.               
  • Anouk Richters: tel. 0543-565304 / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (dinsdag, woensdag en donderdag voor PAN werkzaam)

internet: www.agrarischenatuurverenigingpan.nl 
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Lid worden

Lid worden van de Coöperatie PAN kunt u voor € 50,- per jaar. Voor de leden wordt in het voorjaar een ledenvergadering met aansluitend een lezing georganiseerd. In september kunnen leden deelnemen aan de jaarlijkse excursie. Aanmelden als lid kan via het formulier op het tabblad 'Donateur of lid worden' op deze website.

 

Stichting PAN

De Stichting PAN is bereikbaar via de voorzitter, Henk Wikkerink, Wissinkweg 2, 7109 BC Winterswijk Miste. Telefoon 06 12301653.

Donateur worden van Stichting PAN

U kunt zich aanmelden als donateur van de Stichting PAN via het formulier op het tabblad 'Donateur of lid worden' op deze site Vervolgens krijgt u van ons een bevestiging en een betaalverzoek.

Donateurs van de Stichting betalen minimaal € 25,- per jaar. Zowel particulieren als bedrijven kunnen donateur worden. Ook eenmalige donaties, bijvoorbeeld voor een bepaald project van de stichting, zijn van harte welkom. De stichting heeft de ANBI-status en donaties aan de stichting zijn daardoor aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.  Voor bedrijven wordt de mogelijk geboden om door een gift hun naam aan een bepaald project te verbinden. Nadere informatie hierover is te verkrijgen via het stichtingsbestuur door ons een e-mail te sturen.

.

 

Website info

  • Startdatum website: 4-07-2007 wijziging website: 1-11-2017
  • Website bouwer: PK Webdevelopment
  • Tekst en fotografie: Jan Stronks en Anouk Richters
  • Voor vragen en opmerkingen over deze website: mail naar PAN: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.