Het kantoor van PAN is gevestigd aan de Geldereschweg 21 in Meddo. Op deze locatie was vroeger de Rabo Bank gevestigd. Coördinatoren Gerben Huurneman en Niek Heijink zijn hier gemiddeld 1 dag per week aanwezig (donderdag). Anouk Richters, is hier slechts incidenteel aanwezig. Dit kantoor wordt voor zowel de DB als de AB vergaderingen gebruikt en zo nu en dan voor vergaderingen van andere organisaties (zoals bv. LTO.)

Voor vragen kunt u natuurlijk op ons kantoor langskomen, maar de kans is vrij groot dat wij niet aanwezig zijn. Beter is het om telefonisch of via e-mail contact op te nemen.

kantoor panAdresgegevens:
PAN
Geldereschweg 21
7104 AM Winterswijk-Meddo

  • kantoor Meddo: tel. 0543-569808 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (alleen donderdag) 

coördinatoren:

  • Gerben Huurneman: tel. 06-13055965 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (alleen donderdag)                 
  • Niek Heijink: tel. 0543-569808 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (alleen donderdag)   
  • Anouk Richters: tel. 0543-565304 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

internet: www.agrarischenatuurverenigingpan.nl 
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Lid worden

Lid worden van de Coöperatieve Vereniging PAN kunt voor € 50,- per jaar. Voor de leden wordt in het voorjaar een ledenvergadering met aansluitend een lezing georganiseerd. In september kunnen leden deelnemen aan de jaarlijkse excursie.

Donateurs van de Stichting betalen minimaal € 25,- per jaar. Zowel particulieren als bedrijven kunnen donateur worden. Ook eenmalige donaties, bijvoorbeeld voor een bepaald project van de stichting, zijn van harte welkom. Donaties aan de stichting zijn aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. In de toekomst zal de stichting voor het uitvoeren van bepaalde projecten gerichte wervingsacties ondernemen, waarover u via de pers en deze website wordt geïnformeerd. Voor bedrijven wordt de mogelijk geboden om door een gift hun naam aan een bepaald project te verbinden. Nadere informatie hierover is te verkrijgen via het stichtingsbestuur door ons een e-mail te sturen.

U kunt zich aanmelden als lid van de Coöperatieve Verenging PAN of als donateur van de Stichting PAN door ons een e-mail of brief te sturen.

 

Website info

  • Startdatum website: 4-07-2007 wijziging website: 1-11-2017
  • Website bouwer: PK Webdevelopment
  • Tekst en fotografie: Jan Stronks en Anouk Richters
  • Voor vragen en opmerkingen over deze website: mail naar PAN: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.