Het kantoor van PAN, gevestigd aan de Geldereschweg 21 in Meddo zal per 1 juni 2022 sluiten. O.a personele ontwikkelingen en de mogelijkheden om thuis te werken hebben hieraan bijgedragen. Voor vragen zijn wij uiteraard nog steeds bereikbaar. U kunt ons een mail sturen via ons algemene email adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De voorzitter, Alfred Scholten, Boveltweg 26, 7108 BG Winterswijk-Woold, is bereikbaar op 06 10 87 83 80. De penningmeester is bereikbaar op 0543-451116.

kantoor panPostadres:
Wim Pardijs
Oude Bocholtsebaan 15
7108 AV Winterswijk-Woold

coördinatoren:

  • John ter Heegde: tel: 06 34 33 22 42 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.               
  • Anouk Richters: tel. 0543-565304 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

internet: www.agrarischenatuurverenigingpan.nl 
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Lid worden

Lid worden van de Coöperatieve Vereniging PAN kunt voor € 50,- per jaar. Voor de leden wordt in het voorjaar een ledenvergadering met aansluitend een lezing georganiseerd. In september kunnen leden deelnemen aan de jaarlijkse excursie.

Donateurs van de Stichting betalen minimaal € 25,- per jaar. Zowel particulieren als bedrijven kunnen donateur worden. Ook eenmalige donaties, bijvoorbeeld voor een bepaald project van de stichting, zijn van harte welkom. Donaties aan de stichting zijn aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. In de toekomst zal de stichting voor het uitvoeren van bepaalde projecten gerichte wervingsacties ondernemen, waarover u via de pers en deze website wordt geïnformeerd. Voor bedrijven wordt de mogelijk geboden om door een gift hun naam aan een bepaald project te verbinden. Nadere informatie hierover is te verkrijgen via het stichtingsbestuur door ons een e-mail te sturen.

U kunt zich aanmelden als lid van de Coöperatieve Verenging PAN of als donateur van de Stichting PAN door ons een e-mail of brief te sturen.

 

Website info

  • Startdatum website: 4-07-2007 wijziging website: 1-11-2017
  • Website bouwer: PK Webdevelopment
  • Tekst en fotografie: Jan Stronks en Anouk Richters
  • Voor vragen en opmerkingen over deze website: mail naar PAN: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.